Tijdelijk locatie Studio Miran

Tijdelijk locatie

Wat een tijd, wat gebeurt er allemaal. De Corona lockdown is voor veel ondernemers al een ramp. Een brand tijdens de lockdown waardoor een veel langere sluiting dreigt, moet dan wel echt onoverkomelijk zijn. Ik kan jullie zeggen dat was het eigenlijk ook (bijna)! Maar Studio Miran staat weer op. We laten ons niet kisten. We gaan verder……... en hoe. Uit de brand geholpen staan we op en komen terug, sterker en beter dan ooit tevoren!

Dank
De draad weer oppakken is op de eerste plaats mogelijk niet alleen voor jullie, maar vooral ook dankzij jullie. Mijn dank is groot. Heel groot. Tijdens de lockdown en na de brand heb ik heel veel lieve berichten en steunbetuigingen mogen ontvangen. Dat heeft mij enorm gesterkt en goed gedaan. Iedere dag weer. Ook vandaag, zo fijn!! Dat heeft enorm bijgedragen aan het gemotiveerd zijn om juist nu nog sterker uit deze moeilijke situatie te komen.
 
Verliezers hebben een excuus, maar winnaars een plan
Het is - of beter gezegd het was - wel een roller-coaster. Ja er zijn steunmaatregelen voor de gedwongen sluiting en ja we zijn verzekerd tegen brand, maar omzetverlies na brand is bijvoorbeeld niet gedekt. Wij kunnen ons nu na diverse lockdowns dan ook geen grote verliezen meer veroorloven. Tijd dus voor een plan. Een Masterplan en dat staat eigenlijk helemaal klaar. Trots op het feit dat ik jullie, met dit plan, beter dan ooit, op zeer korte termijn al weer kan gaan ondersteunen naar een betere leefstijl, gezondere voeding en naar meer bewegen … op een weg naar meer gezondheid en vitaliteit. Let’s Go Health!
 
De studio op de Bermweg is voorlopig nog niet bruikbaar door roet en brandschade. We zijn druk in de afstemming met verhuurder, herstelspecialisten, aannemers, gemeente Capelle en de verzekering. We gaan er vanuit dat we op de huidige locatie kunnen blijven zitten. Deze wordt weer volledig schoon opgeleverd straks. Maar dat is onderdeel van onze taak en niet jullie zorg. 

Wat gaan we doen voor jullie? 
 
Ons plan:

1. Per 1-2-2022 hebben we een mooie (tijdelijke) indoor faciliteit gevonden aan de Meeuwensingel 107 in Capelle aan den IJssel
Wij starten al in de eerste week van februari met onze Milon cirkel op deze tijdelijke indoor faciliteit aan de Meeuwensingel 107 in Capelle aan den IJssel, op de gebruikelijke openingstijden. Op deze locatie kunnen jullie dan gelukkig weer Milonnen. Het is en blijft een noodoplossing, maar niet getreurd want we gaan door voor beter. En niet een beetje beter, maar aanzienlijk beter.

2. Veel nieuwe mogelijkheden door aansluiting bij GoHealth Clubs
Studio Miran sluit zich daarom per direct aan bij de landelijke keten GoHealth Clubs (zie ook:www.gohealthclubs.nl). Dat brengt voor jullie allemaal per direct vele leuke en nieuwe mogelijkheden en extra's. Teveel om op te noemen, maar de tijd en jullie beleving gaat het leren. Apps, indoor- en outdoor trainingen op meerdere locaties én straks een geheel nieuwe club op het vertrouwde adres in Capelle aan den IJssel. Het gaat er komen en zo snel mogelijk.

3. Vrij gebruik van GoHealth Clubs in Ridderkerk (Sint Jorisplein), Rotterdam (Posthoornstraat) en Vlaardingen (De Loper) en alle outdoor locaties   
Jullie kunnen per direct allemaal gebruik maken van alle diensten van de GoHealth Clubs in Ridderkerk (Sint Jorisplein), Rotterdam (Posthoornstraat) en Vlaardingen (De Loper) voor in- en outdoor trainingen. Ook in Capelle aan den IJssel is reeds een compleet outdoor programma beschikbaar alsook bij De Tuinen aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Heel veel nieuwe mooie mogelijkheden. Zoveel dat ik je ga bellen en met je ga afstemmen wat het beste bij jou past. Je krijgt ook snel toegang tot de GoHealth-app waarin je alles kan zien en reserveren. 

4. Op naar een nieuwe nog veel mooiere studio Miran, c.q. GoHealth Clubs in Capelle aan den IJssel 
De oude locatie of een nieuwe locatie wordt op zo kort mogelijke termijn (enkele maanden) herbouwd tot een splinternieuwe superfijne studio c.q. club. Wat en hoe, dat weten we ook nog niet precies, maar dat het mooier en beter wordt dan voorheen is inmiddels zeker. Van GoHealth Clubs heb ik al tekeningen en ontwerpen mogen zien en het wordt echt supergoed. Zo fijn om positieve puntjes te zien in zulke rare tijden. Ik wil jullie die ontwerpen ook snel laten zien. Kom zeker snel eens kijken naar de schetsen en ontwerpen op de tijdelijke locatie.
 
5. Persoonlijk plan op maat voor iedereen
Ik ga iedereen persoonlijk begeleiden wat het beste past. Er is voor iedereen een passende oplossing. Indoor, outdoor, op de tijdelijke locatie, op andere GoHealth locaties. We gaan er een leuke en nuttige periode van overbrugging van maken. Daarom zal ik jullie de komende dagen allemaal gaan bellen voor meer uitleg en om weer een afspraak te maken hoe jij het beste weer volledig aan de slag kunt.
 
6. Behelpen of helpen, met elkaar en voor elkaar
De komende incasso voor de maand februari wordt rond de 2e of de 3e op gebruikelijke wijze van jouw rekening afgeschreven. Wij gaan onze dienstverlening voortzetten in tijdelijk aangepaste vorm. Wij hopen dat je zo flexibel bent om met ons wat mee te bewegen. Als diensten (tijdelijk) anders zijn dan is dat vast even wennen, dan voelt dat soms wellicht even als “behelpen”. Belangrijkste is dat we door kunnen blijven sporten en dat ik jullie zowel op de korte als op de langere termijn nog beter kan gaan helpen. Ik zie daar naar uit. Ik hoop dat jullie mij dan ook door deze rare periode heen willen helpen door vooral gewoon te blijven sporten. Met elkaar en voor elkaar. Het is om die reden dat je gedurende de gehele overbruggingsperiode (vanaf heden tot de heropening van de geheel vernieuwde club op de Bermweg) altijd een vriend(in), huisgenoot of bekende (gratis) mee mag nemen om gezellig en goed mee te trainen. Samen sporten is vaak leuker en zo help je jezelf, help je een ander aan meer vitaliteit en help je mij en de club deze rare periode door te komen.
 
Met gezonde sportieve groet,

Miranda

tijdelijk per 1-2-2022Meeuwensingel 107 Capelle aan den IJssel

Wil jij ook de meer informatie om te starten? Wacht niet langer, vul onderstaand formulier in!

Contact

Studio Miran
Bermweg 226
2906 LG Capelle aan den IJssel

010-7604321
We zijn gezamelijk al ruim 35 kilo afgevallen!

We zijn gezamelijk al ruim 35 kilo afgevallen!

Geplaatst op: 2017-03-03

 Wat zijn we trots op onze leden. In week 8 van de Afslankchallenge bij Studio Miran zijn de deelnemers al ruim 35 kilo afgevallen. Een geweldige prestatie, zeker als je meerekent dat zij deze kilo's zi...

Lees meer Meer nieuws
 • Caroline (42jr): ''Die eerste stap was verre weg het zwaarst ''

  Caroline
 • Elly (36jr): ''Ik ben 10 cm kwijt in 4 weken''

  Elly
 • Nico (48jr): ''Je merkt het aan je kleding, je voelt gewoon dat alles beter zit''

  Nico
 • Marco (40jr): In drie maanden tijd 10 kg afgevallen

  Marco
 • Heleen (50) 4 kilo kwijt in 6 weken

  Heleen
Nico