Milon Cirkel: fit in 35 minuten per training

Heb je weinig tijd, maar wil je toch snel resultaten behalen? En dat in een veilige en prettige omgeving? Of wil jij iets anders proberen dan het standaard fitness? Dan heeft Studio Miran in Capelle aan den IJssel voor jou de oplossing!

Trainen op de Milon Cirkel bij Studio Miran is goed voor gewichtsverlies, figuurtraining, spierversteviging en om diverse fysieke klachten zoals bijvoorbeeld aan de rug, nek en schouder(s) tegen te gaan. Met gegarandeerd resultaat! Dus wil jij afvallen en woon je in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Dan is Studio Miran dé sportschool voor jou.

Voordelen van Milon Cirkel fitness

 • Slechts 2x per 10 dagen 35 minuten trainen
 • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool 
 • 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures
 • Niet goed, geld terug-garantie

 

Maak kennis met de Milon Cirkel!

Ervaar de Milon Cirkel zelf door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Studio Miran in Capelle aan den IJssel is dé plek voor mensen die zich niet thuis voelen in een reguliere sportschool  en waar je optimaal kunt werken aan een fitter lijf, een slanker figuur en/of minder lichamelijke klachten. Bij Studio Miran ben je verzekerd van intensieve begeleiding, voedingsadvies en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Studio Miran beschikt over een aantal speciaal voor jou geselecteerde trainingsmethoden, waaronder een Better Belly programma een Milon Cirkel, en een TFM Infrarood Cabines van PowerFit. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest.

Contact

Studio Miran
Bermweg 226
2906 LG Capelle aan den IJssel

010-7604321
Alleen bij Studio Miran: De Afslank Marathon!

Alleen bij Studio Miran: De Afslank Marathon!

Geplaatst op: 2019-09-10

Dé Afslank Marathon in Capelle aan den IJssel!

Lees meer Meer nieuws
 • Caroline (42jr): ''Die eerste stap was verre weg het zwaarst ''

  Caroline
 • Elly (36jr): ''Ik ben 10 cm kwijt in 4 weken''

  Elly
 • Nico (48jr): ''Je merkt het aan je kleding, je voelt gewoon dat alles beter zit''

  Nico
 • Marco (40jr): In drie maanden tijd 10 kg afgevallen

  Marco
Nico