Wil jij je ook weer Fit, Sterk en Energiek voelen?

Ben jij op zoek naar een sportschool die anders is dan andere? Een sportschool waarbij je lekker kan fitnessen? Waar de begeleiding persoonlijk en intensief is? En waar je samen gericht aan de door jou gestelde doelen kan gaan werken? Dan is Studio Miran in Capelle aan den IJssel de plek voor jou!

Studio Miran uit Capelle aan den IJssel is dé sportschool die jou begeleid tijdens het fitness traject om tot een optimaal resultaat te komen.


Waarom kiest Capelle aan den IJssel e.o. voor Fitness bij Studio Miran?

Bij Studio Miran slaagt iedereen die wil werken aan een gezondere levensstijl maar zich niet thuis voelt in een reguliere sportschool.

 •   Unieke begeleiding met doelstellingen en voortgang 
 •   Alle nieuwe leden starten met 7 dagen gratis sporten
 •   De mogelijkheid tot de Milon Cirkel: 2×35 minuten sporten per week.

 

Gratis kennismaken met succesvol Fitnessen bij Studio Miran?

Zet nu de 1e stap! Vul het formulier in, klik op verzenden en vraag jouw 7 Dagen Gratis Sporten aan. Studio Miran uit Capelle aan den IJssel neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Studio Miran in Capelle aan den IJssel is dé plek voor mensen die zich niet thuis voelen in een reguliere sportschool  en waar je optimaal kunt werken aan een fitter lijf, een slanker figuur en/of minder lichamelijke klachten. Bij studio Miran ben je verzekerd van intensieve begeleiding, voedingsadvies en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Studio Miran beschikt over een aantal speciaal voor jou geselecteerde trainingsmethoden, waaronder een Milon Cirkel, een Better Belly programma en TFM Infrarood Cabines van PowerFit. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest.

 

Contact

Studio Miran
Bermweg 226
2906 LG Capelle aan den IJssel

010-7604321
We zijn gezamelijk al ruim 35 kilo afgevallen!

We zijn gezamelijk al ruim 35 kilo afgevallen!

Geplaatst op: 2017-03-03

 Wat zijn we trots op onze leden. In week 8 van de Afslankchallenge bij Studio Miran zijn de deelnemers al ruim 35 kilo afgevallen. Een geweldige prestatie, zeker als je meerekent dat zij deze kilo's zi...

Lees meer Meer nieuws
 • Caroline (42jr): ''Die eerste stap was verre weg het zwaarst ''

  Caroline
 • Elly (36jr): ''Ik ben 10 cm kwijt in 4 weken''

  Elly
 • Nico (48jr): ''Je merkt het aan je kleding, je voelt gewoon dat alles beter zit''

  Nico
 • Marco (40jr): In drie maanden tijd 10 kg afgevallen

  Marco
 • Heleen (50) 4 kilo kwijt in 6 weken

  Heleen
Nico