Afslanken met Better Belly bij Studio Miran!

Lokaal vet verbranden, een strakkere huid en een verbetering van het huidbeeld, dat lukt allemaal met het Better Belly Programma bij Studio Miran in Capelle aan den IJssel!

Hoe werkt het?

Tijdens het sporten draag je een comfortabel zittende infraroodband. Deze band wordt warm, wat de doorbloeding in de buik stimuleert en daardoor ook de vetverbranding. Denk maar aan een pakje boter in een warme pan. Zichtbare resultaten en dat al na slechts enkele trainingen! Simpel, veilig en effectief!

Nog meer voordelen:

 • Jouw huid wordt strakker en elastischer
 • Verschil van 1 tot 2 kledingmaten minder in slechts 4 weken

Maak gratis kennis met de Better Belly

Wil jij afvallen en kom je uit de omgeving van Capelle aan den IJssel? Dan is Studio Miran dé sportschool voor jou! Ervaar de Better Belly zelf. Vraag jouw 7 dagen gratis sporten aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Studio Miran in Capelle aan den IJssel is dé plek voor mensen die zich niet thuis voelen in een reguliere sportschool  en waar je optimaal kunt werken aan een fitter lijf, een slanker figuur en/of minder lichamelijke klachten. Bij studio Miran ben je verzekerd van intensieve begeleiding, voedingsadvies en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Studio Miran beschikt over een aantal speciaal voor jou geselecteerde trainingsmethoden, waaronder een Better Belly programma, de Milon Cirkel, en de TFM Infrarood Cabines van PowerFit. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest.

Contact

Studio Miran
Bermweg 226
2906 LG Capelle aan den IJssel

010-7604321
We zijn gezamelijk al ruim 35 kilo afgevallen!

We zijn gezamelijk al ruim 35 kilo afgevallen!

Geplaatst op: 2017-03-03

 Wat zijn we trots op onze leden. In week 8 van de Afslankchallenge bij Studio Miran zijn de deelnemers al ruim 35 kilo afgevallen. Een geweldige prestatie, zeker als je meerekent dat zij deze kilo's zi...

Lees meer Meer nieuws
 • Caroline (42jr): ''Die eerste stap was verre weg het zwaarst ''

  Caroline
 • Elly (36jr): ''Ik ben 10 cm kwijt in 4 weken''

  Elly
 • Nico (48jr): ''Je merkt het aan je kleding, je voelt gewoon dat alles beter zit''

  Nico
 • Marco (40jr): In drie maanden tijd 10 kg afgevallen

  Marco
 • Heleen (50) 4 kilo kwijt in 6 weken

  Heleen
Nico