Milon Cirkel: fit in 35 minuten per training

Heb je weinig tijd maar wil je toch snel resultaten behalen? Wil jij graag afvallen? En dat in een veilige en prettige omgeving? Dan heeft Studio Miran in Capelle aan den IJssel voor jou de oplossing!

Trainen op de Milon Cirkel bij Studio Miran is goed voor het afslanken, figuurtraining, spierversteviging en om diverse fysieke klachten zoals bijvoorbeeld aan de rug, nek en schouder(s) tegen te gaan. Tijdens de eerste 3 maanden geeft Studio Miran een 'Niet goed geld terug garantie'. 

Voordelen van Milon Cirkel fitness

 • Slechts 2x per 10 dagen 35 minuten trainen
 • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool 
 • 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures
 • Niet goed geld terug garantie

 

Maak kennis met de Milon Cirkel bij Studio Miran in Capelle aan den IJssel!

Ervaar de Milon Cirkel zelf door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Studio Miran in Capelle aan den IJssel is dé plek voor mensen die zich niet thuis voelen in een reguliere sportschool en waar je optimaal kunt werken aan een fitter lijf, een slanker figuur en/of minder lichamelijke klachten. Bij Studio Miran ben je verzekerd van intensieve begeleiding, voedingsadvies en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Studio Miran beschikt over een aantal speciaal voor jou geselecteerde trainingsmethoden, waaronder een Better Belly programma een Milon Cirkel, en een TFM Infrarood Cabines van PowerFit. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest.

Contact

Studio Miran
Bermweg 226
2906 LG Capelle aan den IJssel

010-7604321
GESLOTEN

GESLOTEN

Geplaatst op: 2020-03-16

Naar aanleiding van de laatste maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze deuren te sluiten tot 19 Mei. Voor updates over hoe wij omgaan met het Corona virus verwijs ik u graag naar onze facebook pagina

Lees meer Meer nieuws
 • Caroline (42jr): ''Die eerste stap was verre weg het zwaarst ''

  Caroline
 • Elly (36jr): ''Ik ben 10 cm kwijt in 4 weken''

  Elly
 • Nico (48jr): ''Je merkt het aan je kleding, je voelt gewoon dat alles beter zit''

  Nico
 • Marco (40jr): In drie maanden tijd 10 kg afgevallen

  Marco
Nico