Ervaar Studio Miran nu met 7 Dagen Gratis Sporten

Het motto van Studio Miran is ''Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest''. Om die stap zo gemakkelijk mogelijk te maken nodigen wij je uit voor 7 Dagen Gratis Sporten. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Studio Miran in Capelle aan den IJssel bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Studio Miran ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Caroline (42jr): " Die eerste stap was verre weg het zwaarst, maar dankzij het op maat gemaakte plan van Studio Miran voel ik me nu vitaler dan ooit. Door de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Studio Miran."

Stel niet uit, start met 7 Dagen Gratis Sporten

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Al meer dan 250 mensen gingen je al voor!

 

Studio Miran in Capelle aan den IJssel is dé plek voor mensen die zich niet thuis voelen in een reguliere sportschool en waar je optimaal kunt werken aan een fitter lijf, een slanker figuur en/of minder lichamelijke klachten. Bij Studio Miran ben je verzekerd van intensieve begeleiding, voedingsadvies en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Studio Miran beschikt over een aantal speciaal voor jou geselecteerde trainingsmethoden, waaronder een Milon Cirkel, een Better Belly programma en TFM Infrarood Cabines van PowerFit. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest.

 

Contact

Studio Miran
Bermweg 226
2906 LG Capelle aan den IJssel

010-7604321
We zijn gezamelijk al ruim 35 kilo afgevallen!

We zijn gezamelijk al ruim 35 kilo afgevallen!

Geplaatst op: 2017-03-03

 Wat zijn we trots op onze leden. In week 8 van de Afslankchallenge bij Studio Miran zijn de deelnemers al ruim 35 kilo afgevallen. Een geweldige prestatie, zeker als je meerekent dat zij deze kilo's zi...

Lees meer Meer nieuws
 • Caroline (42jr): ''Die eerste stap was verre weg het zwaarst ''

  Caroline
 • Elly (36jr): ''Ik ben 10 cm kwijt in 4 weken''

  Elly
 • Nico (48jr): ''Je merkt het aan je kleding, je voelt gewoon dat alles beter zit''

  Nico
 • Marco (40jr): In drie maanden tijd 10 kg afgevallen

  Marco
 • Heleen (50) 4 kilo kwijt in 6 weken

  Heleen
Nico