Food & Figure

"Gezonde voeding is de basis voor een gezond lichaam"

Als specialist op het gebied van voeding, hormonen en supplementen helpt Miranda je bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen t.a.v. gewicht en gezondheid. We eten wat we lekker vinden. We vullen ons lichaam met lekker, maar dat is vaak ‘leeg’ eten. Voedsel zonder voedingsstoffen. We zijn helemaal vergeten waar eten voor bedoeld is: voeden! Overgewicht is volgens de laatste wetenschappelijke inzichten het gevolg van een verstoorde hormoonbalans. Onze moderne voeding en manier van leven brengen de hormonen uit evenwicht.

Veel bestaande diëten en afvalprogramma’s zijn alleen gericht op het gewichtsverlies, terwijl deze je gezondheid op andere gebieden schaden.

Lichamelijke klachten zoals: Stress, gewrichtsklachten, burn-out, overgewicht, slaapproblemen, insulineresistentie, vermoeidheidsklachten, diabetes type 2, PCOS, overgangs- en menstruatie klachten, zijn vaak ook het gevolg van een hormonale disbalans.

Miranda (Engelkamp, M.) helpt je als Hormoon Factor Trainer langs een natuurlijke weg deze balans te herstellen. Dit leidt tot meer energie, een hogere weerstand, minder vetopslag, een beter figuur, een gladdere huid en een betere nachtrust.

 

Wil jij ook de balans herstellen? Wacht niet langer, vul onderstaand formulier in!

Contact

Studio Miran
Bermweg 226
2906 LG Capelle aan den IJssel

010-7604321
Alleen bij Studio Miran: De Afslank Marathon!

Alleen bij Studio Miran: De Afslank Marathon!

Geplaatst op: 2019-09-10

Dé Afslank Marathon in Capelle aan den IJssel!

Lees meer Meer nieuws
 • Caroline (42jr): ''Die eerste stap was verre weg het zwaarst ''

  Caroline
 • Elly (36jr): ''Ik ben 10 cm kwijt in 4 weken''

  Elly
 • Nico (48jr): ''Je merkt het aan je kleding, je voelt gewoon dat alles beter zit''

  Nico
 • Marco (40jr): In drie maanden tijd 10 kg afgevallen

  Marco
Nico