Ervaar Sportschool Studio Miran nu met 7 Dagen Gratis Sporten

Het motto van Studio Miran is ''Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest''. Om die stap zo gemakkelijk mogelijk te maken nodigen wij je uit voor 7 Dagen Gratis Sporten. Zodat je zelf ervaart dat Fitness bij Studio Miran in Capelle aan den IJssel bij jou past. 

Meer resultaat in minder tijd!

Bij Studio Miran kun jij gebruik maken van verschillende technologieën die jou helpen om meer resultaat in minder tijd te behalen. Al met een half uurtje sporten per keer! Daarnaast ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Wil jij bijvoorbeeld afvallen? Dat kan bij sportschool Studio Miran in Capelle aan den IJssel!

Caroline (42jr): " Die eerste stap was verre weg het zwaarst maar dankzij het op maat gesmeede plan van Studio Miran voel ik me nu vitaler dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij ook echt thuis bij Studio Miran."

Stel niet uit, start met de 7 Dagen Gratis Sporten

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Al meer dan 250 mensen gingen je al voor!

 • * velden zijn verplicht.

 

Studio Miran in Capelle aan den IJssel is dé plek voor mensen die zich niet thuis voelen in een reguliere sportschool  en waar je optimaal kunt werken aan een fitter lijf, een slanker figuur en/of minder lichamelijke klachten. Bij Studio Miran ben je verzekerd van intensieve begeleiding, voedingsadvies en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Studio Miran beschikt over een aantal speciaal voor jou geselecteerde trainingsmethoden, waaronder een Milon Cirkel, een Better Belly programma en TFM Infrarood Cabines van PowerFit. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest.

 

 

Contact

Studio Miran
Bermweg 226
2906 LG Capelle aan den IJssel

010-7604321
Alleen bij Studio Miran: De Afslank Marathon!

Alleen bij Studio Miran: De Afslank Marathon!

Geplaatst op: 2019-09-10

Dé Afslank Marathon in Capelle aan den IJssel!

Lees meer Meer nieuws
 • Caroline (42jr): ''Die eerste stap was verre weg het zwaarst¬†''

  Caroline
 • Elly (36jr): ''Ik ben 10 cm kwijt in 4 weken''

  Elly
 • Nico (48jr): ''Je merkt het aan je kleding, je voelt gewoon dat alles beter zit''

  Nico
 • Marco (40jr): In drie maanden tijd 10 kg afgevallen

  Marco
Nico

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.